Behoefte aan een gesprek?


Behoefte aan een gesprek?

We leven in een heftige tijd. Het coronavirus raast door de wereld, overal vechten artsen en verpleegkundigen voor het leven van hun naasten. Naast veel verdriet heerst er grote onzekerheid over de toekomst. Als Ontmoetingskerk bidden we tot God om hulp en troost voor zijn schepping. Ook voor de bewoners van Hart van Vathorst die al zo lang in hun appartement moeten blijven. We houden vast aan het geloof dat ziekte en dood niet het laatste woord hebben. Jezus Christus is uit de dood opgestaan, Hij leeft. En Hij zal met ons meegaan, op weg naar de toekomst.

Update: November 2021 Maatregelen in verband met corona

Naar aanleiding van de recente maatregelen om het corona-virus te bestrijden zijn ook de regels met betrekking tot de kerkdiensten aangepast.

  • Er worden diensten gehouden om 10:30 uur en 16:30 uur.
  • Het aantal deelnemers aan een kerkdienst is helaas wel beperkt. Voor de morgendienst kunnen gemeenteleden zich aanmelden via de Scipio-app, voor de middagdienst is dat niet nodig.
  • Maar gasten zijn zeker welkom, voor hen is er in principe altijd wel plaats.
  • Binnen het gebouw Hart van Vathorst hanteren we overal de 1,5 meter. In de kerkzaal betekent dit dat we 3 stoelen afstand houden tussen huishoudens.
  • In Hart van Vathorst worden mondkapjes gedragen; ook in de kerkzaal, maar het kapje mag af als je zit.
  • Verder houden we ons aan de basisregels. Zoals bij klachten blijf je thuis. Gelukkig blijven de diensten ook online te volgen via Kerkdienstgemist of Youtube

Voel je vooral welkom, ook ondanks de maatregelen. En er zijn altijd wel gemeenteleden die je binnen verder helpen.

Wil je onze diensten meebeleven, dat kan, deze zijn te volgen via: Kerkdienstgemist  of Youtube:

 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *