Behoefte aan een gesprek?


Behoefte aan een gesprek?

We leven in een heftige tijd. Het coronavirus raast door de wereld, overal vechten artsen en verpleegkundigen voor het leven van hun naasten. Naast veel verdriet heerst er grote onzekerheid over de toekomst. Als Ontmoetingskerk bidden we tot God om hulp en troost voor zijn schepping. Ook voor de bewoners van Hart van Vathorst die al zo lang in hun appartement moeten blijven. We houden vast aan het geloof dat ziekte en dood niet het laatste woord hebben. Jezus Christus is uit de dood opgestaan, Hij leeft. En Hij zal met ons meegaan, op weg naar de toekomst.

Heb je behoefte aan een gesprek, email dan naar ikzoekcontact@ontmoetingskerkvathorst.nl

Kerkdiensten vanaf 25 februari

De overheid heft vanaf 25 februari nagenoeg alle beperkende maatregelen voor de samenleving op. En daarmee ook voor de kerk, dank aan de Heer! De kerkdiensten worden weer toegankelijker en het gemeentelijke leven kan zijn weg weer gaan vinden. Maar rekening houden met elkaar blijft.

We beleggen iedere zondag kerkdiensten om 10:30 uur en 16:30 uur. Deze diensten zijn weer vrij toegankelijk zonder aanmelding en zonder beperkingen. Weet u vooral welkom!

Voor hen die liever nog wat meer afstand houden is er rechts in de kerkzaal een apart gedeelte gereserveerd.

De kerkdiensten worden daarnaast ook nog uitgezonden via You Tube en Kerkdienst Gemist.

We zijn dankbaar dat we weer in alle vrijheid onbeperkt kerkdiensten mogen beleggen en roepen iedereen op om die vrijheid te gebruiken om samen de Here te ontmoeten en te prijzen in de erediensten.

Share

Comments

  1. Joost Smit,
    Via Twitter communiceren we af en toe, maar ik zou graag eens persoonlijk contact willen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *