Behoefte aan een gesprek?


Behoefte aan een gesprek?

We leven in een heftige tijd. Het coronavirus raast door de wereld, overal vechten artsen en verpleegkundigen voor het leven van hun naasten. Naast veel verdriet heerst er grote onzekerheid over de toekomst. Als Ontmoetingskerk bidden we tot God om hulp en troost voor zijn schepping. Ook voor de bewoners van Hart van Vathorst die al zo lang in hun appartement moeten blijven. We houden vast aan het geloof dat ziekte en dood niet het laatste woord hebben. Jezus Christus is uit de dood opgestaan, Hij leeft. En Hij zal met ons meegaan, op weg naar de toekomst.

In deze tijd willen we er als kerk ook voor jou zijn. Heb je behoefte aan een telefonisch gesprek? Stuur dan even een berichtje en je telefoonnummer naar ikzoekcontact@ontmoetingskerkvathorst.nl  en we nemen contact met je op.

In verband met maatregelen inzake het bestrijden van het coronavirus zullen er tijdelijk geen kerkdiensten gehouden worden in de Ontmoetingskerk. Wel worden op zondagen om 10.30 uur onlinediensten belegd.

Wil je onze diensten meebeleven, dat kan, deze zijn te volgen via:

Kerkdienstgemist: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1449-Ontmoetingskerk-Amersfoort-Vathorst of Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCUF99MgIopJ0Pf_md6FeUaw

 

 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *