Oplevering Hart van Vathorst


Oplevering Hart van Vathorst

Op 1 maart was het eindelijk zover, de sleuteloverdracht van ons kerkgebouw in het Hart van Vathorst. Na jarenlang verlangen en inzet door vele gemeenteleden was daar eindelijk het moment waar zo lang naar uitgekeken is.

Ook voor Accolade, Sprank en de eerste bewoners was het een vreugdevolle dag want ook zij kregen de symbolische sleutel in handen.

Het Hart kwam direct tot leven met de nieuwe bewoners, ouders, gemeenteleden, nieuwsgierigen uit de wijk, en medewerkers. Wat is het mooi om een visie die jaren geleden op papier is gezet direct tot leven te zien komen:

…zij vullen elkaar aan en verrijken elkaars leven. Het jonge leven is er te vinden en de eindigheid van het leven is zichtbaar. Deze afspiegeling van het gehele leven kleurt het samenleven in het gebouw. Het gebouw ademt de dynamiek van het leven maar ook de onthaastende rust. Het leven wordt er gestimuleerd, begeleid en verzorgd. Je wordt geraakt in de ontmoeting met bewoners die leven met de behoefte aan aanvullingen op hun mogelijkheden.

Een behoefte die ieder mens in het leven kan krijgen. We focussen ons niet op de beperkingen maar de mogelijkheden die er zijn. Deze bewoners leveren ieder op de eigen manier een bijdrage aan het leven binnen het Hart van Vathorst

We zijn ons er van bewust dat we het leven gekregen hebben van God. Wij mogen ook getuigen van een toekomstig leven zonder beperkingen in volmaaktheid.

Met verlangen kijken wij uit naar de ingebruikname

 

Hart van Vathorst

Ontmoeten, Geloven, Leven, Groei

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *