Vacature Kerkelijk Werker


Vacature Kerkelijk Werker

BeReal, Jesus for Real

Ben jij bereid jouw leven met God, met z’n ups en downs, te delen met de gemeente en in het bijzonder onze jongeren? Laat jij je door God gebruiken om het verschil te maken in onze leefwereld? Verlang jij ernaar om vanuit jouw relatie met Jezus, samen met ons op te trekken? Nodig en daag jij uit? Dan gaan wij graag op reis met jou! Op weg naar God-weet-wat.

Wat ga je doen?

Voor onze boeiende, jonge en veelkleurige gemeente, bouw jij mee aan een plek waarin Jezus’ boodschap geleerd wordt en waarmee wij aan de slag kunnen in het dagelijks leven. Vanuit een levend geloof, een positieve twist en verfrissende inzichten verbind jij de jeugd en de gemeente. Met jouw initiatief, onderwijs en gesprek draag jij bij aan geloofsgroei en een relevant kerk-zijn met en voor volgende generaties. Samen met onze huidige predikant, Joost Smit, geef jij pastorale zorg en leiding aan het kerkelijk werk in onze gemeente.

Wat breng je mee?

  • Je voert het echte (geloofs)gesprek van jong tot oud.
  • Je leidt met wie je bent, met wat je zelf hebt meegemaakt en doorleeft hebt met God.
  • Je hebt een passie voor de jeugd (12-25 jaar), de kracht om te verbinden en de ambitie om voor langere tijd samen op weg te gaan.
  • Je weet wat er speelt onder jongeren en vertaalt dat naar een plan en concrete aanpak om zo samen met de gemeente het jeugdwerk verder uit te bouwen.
  • Je hebt een afgeronde opleiding pastoraal werk en/of theologie (niveau HBO/WO).
  • Je hebt ervaring met het toerusten van opvoeders en jeugdleiders.
  • Je bent lid van de GKV, NGK of CGK. Aanwezigheid van een preekconsent is een pré, of je bent bereid om deze te halen.
  • Bij voorkeur woonachtig in omgeving Amersfoort Vathorst of bereid te verhuizen.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

Wij zijn de Ontmoetingskerk in het ‘Hart van Vathorst’ waar wij samen leven, leren, werken en eten. Waar wij ook samen zingen, vechten, huilen, bidden, lachen en Jezus bewonderen. Maar waar wij vooral ontmoeten. De Ontmoetingskerk is een 20-jaar jonge gemeente met 950 leden, waarvan 50% dooplid is. Wij bieden, letterlijk en figuurlijk, een afwisselende en unieke plek waarin jij jouw passie voor het geloof en de gemeente kan combineren in deze veelzijdige functie.

De functie is voor 4-5 dagen voor de periode van minimaal 3 jaar.

En nu?

Zin om samen op reis te gaan met onze gemeente? Reageer dan uiterlijk 1 juli door jezelf voor te stellen met een motivatiebrief of -video en je CV via de e-mail: wervingscommissie@ontmoetingskerkvathorst.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *